ساختارهای مقاوم در برابر حریق کناف
ساختارهای مقاوم در برابر حریق کناف
دیوارهای جدا کننده در برابر حریق کناف برای تقسیم بندی و محور نمودن فضاهای داخلی ساختمانها و ایجاد زون های حریق به کار می روند . استفاده از این ساختارهای در راهرو ها ، راه پله ها و سایر راه های خروجی ساختمان ، که باید دارای ایمنی بالا در برابر حریق باشند ، بسیار متداول است.
دیوارهای پوششی مقاوم در برابر حریق کناف برای حفاظت چاه های تاسیساتی و چاه های اسانسور در برابر حریق کاربرد ویژه دارند ( توضیح اینکه حفاظت این گونه چاه ها ، به لحاظ ارتباط عمودی میان طبقات و امکان نفوذ به سرایت آتش ، دارای اهمیت اساسی است). همچنین ، این نوع پوشش کاری برای مقاوم سازی دیوارهای بنایی موجود و ایجاد زون های حریق در ساختمان های در حال بهره برداری نیز به کار می رود.
با استفاده از سقف های کاذب مقاوم در برابر حریق کناف ، می توان سازه سقف و یا تاسیسات پشت سقف کاذب را در برابر حریق که حافظت نمود. همچنین ، چنانچه در طبقه فوقانی یا فضای پشت سقف کاذب حریق رخ دهد ، با استفاده از این ساختار فضای زیر سقف کاذب ایمن خواهد بود.
پوشش های محافظ شریان های تاسیساتی کناف
حفاظت سازه های فولادی در برابر حریق به کمک پوشش این اعضا با صفحات نسوز یا مقاوم در برابر حریق کناف امکان پذیر است . بدین ترتیب که پوشش مذکور مانع از عبور حرارت ناشی از آتش سوزی و افزایش دمای پیرامون تیر ها و ستون های فولادی می گردد. مزیت این ساختار حفاظتی: سرعت ، سهولت و ارزانی آن نسبت به سایر روش ها ( نظیر پوشش های بتونی ) است. با استفاده از این روش ، نازک کاری اجزای سازه ای نیز تامین گردیده ، که خود صرفه اقتصادی و تسریع در عملیات اجرایی را در بر دارد.
گروه فنی مهندسی مارکت کناف